Onze hele leven gaan wij door met het verzamelen, inzetten en overdragen van onze kennis.Wij doen dat omdat wij het beste uit onze dierbaren wensen eruit te halen. Hoe eerder wij beginnen met het polijsten, hoe sneller onze dierbaren gaan stralen. Wij zijn voornamelijk gericht op onze dierbaren. Het zou ook goed zijn als wij ook in onszelf investeren. Poetst uzelf ook regelmatig schoon. MSOSM.
Het is goed om vaak naar uzelf te kijken. Hoe ga ik met anderen om en hoe ga ik met mijzelf om. Hoe zou ik meer uit mijzelf kunnen halen en hoe ga ik gezonder door het leven. Als u die kennis als heeft gehaald, dan moet u controlen of u die kennis wel toepast. Past u de kennis niet toe, dan wordt het tijd dat u dat wel gaat doen. Ervaar zelf maar wat het voor u betekent. U heeft toch niets te verliezen en het toepassen kost u niets.
Shanergy Managment is de tool om u te leren op een goede manier om te gaan met energie, met name uw energie. Wij weten onderhands al, dat wij geen energie mogen verspillen, maar wij zijn voordurend bezig om onze eigen energie te verspillen. Wij staan bij het verspillen van onze energie geen moment bij stil. Laat maar gaan, het heeft mij toch niets gekost. Het heeft ons inderdaad niets gekost, maar het onnodig verbruik van onze energie maakt ons kwetsbaar.
U kunt het ook U kunt het ook U kunt het ook
Shanergy Management
Leer uzelf kennen Home Shanergy Techniek Mijn lichaam en ik Energie Bronnen Contact Stappen Stabiel

Tilt uw denkvermogen naar een hogere niveau

Wie ben ik 4T 4Tm

Veranderen wij onszelf, dan veranderen wij onze omgeving (maatschappij) 

© Niets mag gekopieerd en/of gedupliceerd worden zonder schriftelijke toestemming van V.I.A. Adviesbureau
Shanergy