Ik ben een gelukkig mens

Als u meester bent van uw eigen lichaam, dat kunt u niets anders dan gelukkig zijn. Alles is voor u helder en duidelijk. U beseft als geen ander dat u een deel bent van de Ultieme Kracht en dat u de heerser bent van uw eigen lichaam en dat zijn redenen genoeg om gelukkig te zijn. Die geluk is een intense geluk, die zich niet laat beïnvloeden door de aardse. Door de symbiose tussen de Ultieme Kracht en de Ultieme IK haal u zoveel energie, dat er voor een ongelukkige gevoel geen ruimte meer overblijft. Al uw omgeving wordt gevuld met positieve energie. Shanergy is de symbiose tussen de Ultieme Kracht en de Ultieme IK met als doel het vullen van al uw omgeving met positieve energie, zodat er geen ruimte overblijft voor negatieve energie. U wordt hierdoor vanzelf een gelukkig mens. Geluk dat u ervaart en deelt. U maak niet alleen uzelf gelukkig, maar u maakt ook uw dierbaren gelukkig. U wordt een gelukkig mens en zal ervoor zorgen dat uw dierbaren ook gelukkig worden.

Ik maak graag de interne reis

Wilt u de Ultieme IK leren kennen, dan ontkomt u niet aan om interne reizen te maken. Interne reizen geeft u de mogelijkheid uw energie te ontdekken en in te zetten, waarmee u uw kunnen kunt vergroten. Met uw interne reis leert u uzelf te kennen en leert u uw energie te doseren. U leert uw energie optimaal in te zetten. U kunt ontdekken waar u goed ik ben. Het ontdekken van waar u goed in bent, maakt bij u positieve energie los. Met andere woorden uw energie neemt toe. Uw vertrouwen zal groter worden en de kans om zaken goed te kunnen doen zal toenemen. Bij u zal de behoefte groeien om ook andere zaken, waar u minder goed in ben ook goed te doen. Interne reis leert u uzelf kennen en motiveert u het best uit uzelf te halen.  

Ik laat mij niet beïnvloeden

In het dagelijkse leven laten wij ons al te vaak beïnvloeden. Wij laten ons veels te veels leiden door anderen. De beïnvloeden laten wij toe omdat wij de ander tevreden wensen te stellen, maar willen wij daadwerkelijk hetgeen doen wat ons opgedragen wordt? Het is beter dat een ieder voor zichzelf deze vraag beantwoord. Ja, vaak doen wij wat anderen van ons verwachten, omdat wij alleen daardoor kunnen krijgen wat wij verwachten. Het feit is: wat de andere van ons verwacht hebben wij zelf aangegeven dat wij dat kunnen. Het beïnvloeden hier bedoel ik, dat u niet hoeft in te gaan in de negatieve aspecten van een ander. Filtreer iedere informatie die ontvangt, of die past in uw beleid. Past het niet in uw beleid, dan is het verstandig te doen alsof u die informatie niet heeft ontvangen. Door de negatieve aspecten naast u neer te leggen, laat u zich niet beïnvloeden en bespaar u uw positieve energie. Die bespaarde energie kunt u inzetten in zaken die van u worden verwacht. Laat u zich niet beïnvloeden. Houd uw energie voor uzelf. U heeft uw eigen energie zelf heel hard nodig. Bespaar uw energie door u niet te laten beïnvloeden.

Ik blijf mezelf

Wat zijn uw basis eigenschappen. U kunt uw basis eigenschappen niet van de ene dag op de andere veranderen. Doet u dat toch, dat raakt u in een dualistische situatie, die alleen maar onnodige energie van u verbruikt. Vergeet niet dat u een positief denkende, handelende, sprekende en lerende persoonlijkheid bent. Blijf dat ook, wat er ook gebeurd. Wind kunt u toch niet vasthouden, die laat u toch ook gaan. U probeert het niet eens vast te houden. Waarom zou u zaken vasthouden wat niet goed is voor uzelf. Als u uzelf blijft, kunt u die zaak aan de hand van de bij u aanwezige capaciteit oplossen. Het hoeft niet altijd de beste te zijn. U weet als geen ander dat het anders kan. U zult dan zelf op zoek gaan naar verbetering. Blijf uzelf en houd uw omgeving schoon. 

Ik geef het goede voorbeeld

Het meest moeilijkste in deze tijd is, is het goede voorbeeld geven. Hoe kunnen wij het goede voorbeeld geven als wij niet eens weten wat goed is. Wat is goed en vanuit welke perspectief kijken wij dan. Als wij daar al moeite mee hebben, hoe kunnen wij dan het goede voorbeeld geven. In elke  omgeving dienen wij eerst te definiëren wat goed is. De definitie moet dan ook door alle leden worden gedragen en het mag niet tegen de maatschappelijke normen en waarden zijn. Verrijk uw dierbaren met het goede voorbeeld en beleef uw intense geluk.

Ik ben een schenker van geluk

Geluk schenken is eenvoudiger dan wij het ons kunnen voorstellen. Geluk schenken kost u niets. U dient alleen goed waar te nemen. U hoeft niet uw fysieke vermogens voor te gebruiken. U dient alleen uw vermogen van waarneming in te zetten. Zet u uw vermogen van waarneming in, dan kunt u ontdekken wat de andere goed kan doen. Wat de andere goed doet dat dient u alleen te accentueren. Herinner degene aan wie u geluk wens te schenken louter waar die persoon goed in is. Als u die persoon steeds herinnert waar die persoon goed in is, zal dat positieve energie bij hem vrijmaken. Zijn energie neemt toe en houdt die persoon meer energie over om zaken op te pakken. De energie die, die persoon overhoudt, kan die persoon gebruiken om zaken die, die persoon minder goed deed, te verbeteren. Een schenker doet het verstandig aan goede handelingen van de ontvanger te accentueren. Een schenker dient geen aandacht te schenken aan de minder goede zaken. De ontvanger dient zelf aandacht te schenken aan zijn minder goede kanten. Als de ontvanger aandacht schenkt aan zijn minder goede kanten, zal de ontvanger zelf aan zijn minder goede kanten werken. De ontvanger zal graag ook zijn minder goede kanten willen verbeteren, omdat de ontvanger u daar niet over hoort praten. U geeft geen aandacht daaraan, maar de ontvanger wel. Niemand anders dan de ontvanger, weet beter dat de ontvanger wat zijn verbeterfactoren zijn. Dat hoeft u niet aan te geven. Doordat u positief energie los maakt bij de ontvangen, houdt de ontvanger positief energie over en zal de extra energie gebruiken om de minder goede zaken te verbeteren. Leer uw dierbaren hun positieve energie vrij te maken. Schenk hen dat geluk wat u heeft ervaren.  
Shanergy Management
Leer uzelf kennen Home Shanergy Techniek Mijn lichaam en ik Energie Bronnen Contact Stappen Stabiel

Tilt uw denkvermogen naar een hogere niveau

Wie ben ik 4T 4Tm

Veranderen wij onszelf, dan veranderen wij onze omgeving (maatschappij) 

© Niets mag gekopieerd en/of gedupliceerd worden zonder schriftelijke toestemming van V.I.A. Adviesbureau
Stabiel